De zekerheid dat je supplementen in orde zijn

Veel mensen gebruiken voedingssupplementen om hun prestaties te verbeteren en op niveau te houden. Particulieren, vrijetijds-sporters en ook topsporters. Gebruik je meerdere supplementen, dan raak je makkelijk de draad kwijt .Zo flauw als ik ben, dan denk ik meteen “Hoezo raak ik de draad kwijt?” Nutrirol is de oplossing om je dagelijkse supplementen op een eenvoudige manier te doseren en mee te nemen.

De Nutrirol is een verpakking waarbij de voedingssupplementen per dag zijn verpakt met het tijdstip van innemen erbij. Makkelijker en sneller kan het niet. In de Nutrirol vind je uitsluitend gecertificeerde supplementen van hoge kwaliteit. Op dat gebied doet Nutrirol nooit concessies.

5 redenen om te kiezen voor Nutrirol

De Nutrirol is een uniek concept. Maar Nutrirol onderscheidt zich niet alleen met een unieke verpakking van de voedingssupplementen. Vijf andere redenen om te kiezen voor Nutrirol:

  1. Een optimale werking van de voedingssupplementen
  2. Uitgebreide informatie bij alle producten
  3. Kwaliteit en aantoonbare betrouwbaarheid
  4. Een eerlijk advies op maat
  5. Top  service

 

nutrirol
De Nutrirol: handig verpakte supplementen van de hoogste kwaliteit

De NutriRol is een rol met supplementen die op individuele behoeftes zijn samengesteld. Deze zijn per dag en per inname tijd verpakt in kleine afscheurbare zakjes voor het gebruiksgemak.


Kwaliteitsnormen en certificering

De voedingssupplementen worden in Engeland geproduceerd. Dat gebeurt door hooggekwalificeerde, ervaren medewerkers. Zij werken volgens de richtlijnen van GMP. Dat is een kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. De productie van de supplementen gebeurt volgens verscherpte kwaliteitseisen. Deze eisen zijn gericht op de dopingcontroles zoals die in de sport plaatsvinden.

We leggen de lat hoog voor de kwaliteitseisen. Bewust, want verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat willekeurige voedingssupplementen dopingstoffen kunnen bevatten. Dit staat vaak niet op het etiket vermeld. Maar ze zijn wel door WADA (World Anti-Doping Agency) veboden. Het gebruik van niet gecertificeerde voedingssupplementen is daarmee een risico. Zeker voor gebruikers die aan sport doen. Het kan leiden tot een positieve uitslag van een dopingcontrole. En dat wil je voorkomen!

In de Nutrirol vind je uitsluitend gecertificeerde voedingssupplementen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Nutrirol garandeert dat de  supplementen geen verboden stoffen bevatten. Daarnaast voldoet elk supplement ook aan alle andere eisen die in Nederland aan voedingsmiddelen worden gesteld.

Certificering door Informed Sport

Alle supplementen van Nutrirol zijn getest door Informed Sport. Dat is een kwaliteitsborgingsprogramma voor sportvoedingsproducten en leveranciers in de sportvoedingsindustrie. Het is een Engels systeem dat vergelijkbaar is met het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Het Informed-Sport programma heeft tot doel om verboden stoffen in voedingssupplementen tot een minimum te beperken. Om dat te bereiken beoordeelt Informed-Sport de kwaliteitssystemen bij de fabrikanten en de leveranciers van voedingssupplementen. Bovendien worden de voedingssupplementen  en de gebruikte ingrediënten uitgebreid geanalyseerd door LGC. Dat is een internationaal laboratorium voor onderzoek op het gebied van sport en anti-doping. Elk product dat het Informed-Sport logo bevat, is getest en gegarandeerd vrij van verboden stoffen.

Nieuwsgierig geworden?

Vul hier de vragenlijst in, krijg persoonlijk supplementenadvies en maak kennis met ons unieke concept.