De supplementen van Nutrirol bieden fitnesscentra en personal trainers een unieke zakelijke kans

De Nutrirol is een maandverpakking met handige zakjes voedingssupplementen verpakt per innamemoment. Wat de Nutrirol bijzonder maakt is dat jij de inhoud ervan kunt afstemmen op de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen van jouw klanten. Wat de Nutrirol Zakelijk formule nog interessanter maakt, is dat je als ondernemer meedeelt in de omzet.

Als fitnesscentrum of personal trainer ken jij je klanten als geen ander. Je weet hoe hard ze trainen en welke persoonlijke doelen ze nastreven; krachttraining, conditieverbetering, algemene gezondheid en/of gewichtsbeheersing. Iemand die intensief traint, kan wel een steuntje in de rug gebruiken. De juiste supplementen ondersteunen jouw klant bij het behalen van door hen gestelde doelen.  

Supplementen speciaal samengesteld voor  jouw klanten

Samen met de experts van Nutrirol stel je de ideale combinatie supplementen samen. Je kiest uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige vitamines en mineralen. Zo krijg jij exact die Nutrirol die past bij  de trainings- en voedingsadviezen die jij aan je klanten geeft. Dat klanten deze unieke service waarderen, kunnen diverse fitnessondernemers en personal trainers al onderschrijven.

Nutrirol
Voor professionals in fitness & health biedt Nutrirol Zakelijk een aantrekkelijk verdienmodel.

 

Nutrirol Zakelijk is aantrekkelijk verdienmodel voor professionals in fitness & health

Nutrirol biedt een aantrekkelijk verdienmodel. Voor elke Nutrirol die via jou wordt geleverd ontvang je een aantrekkelijk percentage.

 

Daarom kies je voor onze supplementen:

 

  • volledig gecertificeerd
  • supplementen van de hoogste kwaliteit
  • unieke service aan jouw klanten
  • persoonlijk contact met deskundige
  • uitgebreide documentatie bij de supplementen
  • handige bestelportal
  • snelle levering op locatie bij jou, of bij de klant thuis

 

 

Natuurlijk horen wij graag van jou hoe je onze producten ervaart. Dit is wat John Voorjans – mede-eigenaar Krachtlab – over de samenwerking met ons zegt:

“Coaches kijken altijd naar de totale leefstijl van de cliënt en beoordelen dan welk supplement voor hen meerwaarde biedt. De Nutrirol blijkt makkelijk in te passen in het drukke leven van onze klanten. Werkt perfect!”

 

Wil je meer  informatie over de supplementen en de mogelijkheden om maatwerk supplementen-advies in jouw bedrijf te integreren? Stuur ons dan een e-mail of ga naar www.nutrirol.nl/blog/b2b.

nutrirol zakelijk

Vanilla Whey Actie, op = op!

Wanneer je voor 15 november informatie aanvraagt over de Nutrirol Zakelijk samenwerking, krijg je een leuke attentie voor jou en je klanten; je krijgt 5 doosjes met daarin elk  een 28 dagen voorraad whey poeder in de smaak vanille. De 5 doosjes, met elk 28 zakjes,  hebben een totale waarde van € 140. Doe er je voordeel mee. Natuurlijk ontvang je ook 2 proefzakjes met supplementen uit de sportrol. We horen graag van je!