Supplementen voor de beste sportprestaties

Het is nog mistig buiten, maar jij bent al lang uit de veren. Als half Nederland zich nog eens lekker omdraait, heb jij de eerste training van de dag al achter de rug. Als topsporter doe je er alles om een goede conditie te krijgen en te behouden. Om je doel te bereiken vraag je dagelijks veel van je lichaam. Elke dag leg je de lat weer een stukje hoger. Je gaat tot het uiterste en spreekt al je reserves aan.

Profvoetbalster Kim Mourmans werd drie keer kampioen van België en greep in de zomer van 2014 de Europese titel met Oranje onder de 19 jaar. Kim speelt nu voor PSV en staat aan het begin van een mooie carrière. Naast haar gezonde voeding, neemt ze als aanvulling dagelijks de supplementen van Nutrirol, die speciaal voor haar behoeften zijn samengesteld.

Als je intensief traint ontstaan er snel tekorten. Juist voor TOPsporters is het ideaal om je lichaam te ondersteunen door middel van supplementen. Alleen het uitzoeken van de juiste combinatie supplementen blijkt nog niet zo eenvoudig. Hier is kennis en inzicht voor nodig. Welke supplementen versterken elkaar? Wat zorgt voor herstel en helpt spiermassa te vergroten? Wat kun je nemen vóór een intensieve work-out en welk supplement geeft jouw training een boost? Nutrirol heeft daarom een  Top 5 van supplementen voor TOPsporters samengesteld.  

Onze TOP 5 supplementen voor TOPsporters:

  1. Creatine, BCAA, Glutamine 1000mg;  helpt het lichaam meer energie op te wekken waardoor een intensievere training mogelijk is. Helpt het natuurlijke herstelproces te versnellen.
  2. Pre work-out; in te nemen vóór intensieve workout. Voorziet het lichaam van de juiste voedingsstoffen en helpt het lichaam sneller te herstellen.
  3. Beta Alanine; verhoogt de fysieke prestaties tijdens het sporten. Ondersteunt het gestel en helpt spiermassa te vergroten. Een veel gebruikt supplement bij bodybuilders en atleten.
  4. Whey Shake vanille Proteïn; whey eiwit is een zogenaamd compleet eiwit dat snel en makkelijk te verteren is. Bevordert spieropbouw en bevat 9 essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Whey eiwit is de snelst opneembare eiwitbron met de hoogste biologische waarde. Goede toevoeging voor in shakes.
  5. Celadrin; zorgt voor flexibele gewrichten en lost zwellingen en pijntjes grotendeels op. Dit supplement zorgt voor een sneller herstel na (sport)blessures.

Topkwaliteit en zekerheid

Om de top te kunnen bereiken, en ervoor te zorgen dat jouw lichaam in een zo goed mogelijke conditie is, is de kwaliteit van voeding en supplementen erg belangrijk. Net als bij een topsporter ligt bij Nutrirol de lat erg  hoog;  alle supplementen worden met de grootste zorg en de beste ingrediënten samengesteld en zijn van topkwaliteit. Hier vind je meer informatie over de kwaliteit van onze supplementen.

Het assortiment van Nutrirol is heel uitgebreid. Elke sport heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken; gaat het  om maximale kracht, duur/ uithoudingsvermogen of is juist korte explosieve energie een vereiste, zoals bij een interval of tempotraining? Daarom wil je misschien liever een speciaal voor jou samengestelde combinatie supplementen, dat kan natuurlijk ook!

nutrirol
Een topprestatie leveren vraagt meer dan alleen training

Meer manieren om je doel te bereiken

Naast supplementen zijn er zijn ook nog andere factoren die meespelen om je doel te bereiken:

Vooral in een teamsport is het erg belangrijk dat je goed kunt samenwerken, open staat voor de andere persoon en de kwaliteiten in jezelf ontdekt om zo tot je beste topprestatie te komen.

Als topsporter heb je meer eiwitten dan een gemiddeld persoon nodig voor de opbouw en instandhouding van je spiermassa.

Het is goed om te weten wat het hormoon testosteron voor je spiermassa kan doen en zo gericht kunt trainen. Een eiwitrijke shake op basis van Maca poeder is bijvoorbeeld een mooie basis om je dag mee te beginnen.

 

Wil je de Nutrirol zelf proberen?

Je doel stellen, gericht trainen, een goede mindset én gezonde voeding zijn de basisvoorwaarden voor een topsporter om zijn doel te bereiken. Met de juiste ondersteuning van de supplementen in een Nutrirol, speciaal voor jou op samengesteld, kom je tot de beste topprestatie!

Het deskundige team van Nutrirol geeft je graag advies. Kijk op www.nutrirol.nl en vul de vragenlijst in. Ontvang een mail met een advies over een speciaal voor jou samengestelde rol. Daarna kun je je bestelling plaatsen.